Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Editie maart 2015

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

Rubriek: 
Auteur: 
Tina De Gendt

Solliciteren? Exit mannelijke stijl

De tijd dat je je curriculum vitae als Excel-file opstuurde naar een werkgever is voorbij. Wie vandaag bij het solliciteren geen persoonlijkheid toont is eraan voor de moeite. De sollicitatiebrief 2.0 is persoonlijker, individueler én vrouwelijker dan ooit.

Het Belgische tijdschrift Psychologies zet in zijn februarinummer de kwaliteiten van een eigentijdse sollicitatiebrief op een rijtje. Nieuwsgierig? Lees dan het artikel  'De sollicitatiebrief 2.0 is vrouwelijk' van Tina De Gendt

‘Persoonlijkheid is als selectiecriterium belangrijker geworden.’

Psychologies

Psychologies Magazine is een populair Belgisch maandblad dat inzoomt op zelfkennis, relaties, familie, welzijn en cultuur. Twee redacties zorgen voor een magazine in de twee landstalen, Nederlands en Frans. Psychologies Magazine heeft een gemiddelde maandelijkse oplage van 70.000 exemplaren en is uniek in zijn sector op de Belgische markt.