Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Editie juli 2014

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

Taalspelletjes
Taalspelletjes
Rubriek: 
Auteur: 
Saskia Aukema

Creatief op de achterbank

Lange vakantieritten vragen om leuke spelletjes – taalspelletjes bijvoorbeeld. Bent u ook op zoek naar inspiratie?  

Lees dan hier het artikel Creatief op de achterbank uit het zomernummer van het tijdschrift Onze Taal. U zult zien, de sfeer in de auto gaat er met sprongen op vooruit!

Nog een belangrijke tip: Het behoud van een goed humeur is bij de spelletjes belangrijker dan dat er grootse prestaties geleverd worden.  

  • Uit: Onze Taal, juli-augustus 2014, p. 19

Onze Taal

Onder het motto 'taalkundig verantwoord en prettig leesbaar' biedt maandblad Onze Taal artikelen over goed en fout taalgebruik, leesbaar schrijven, spreken en presenteren, taal en computer, argumentatie, woordenboeken, nieuwe woorden, etymologie, spelling, jongerentaal, enz. Een- of tweemaal per jaar verschijnt er een themanummer. Onze Taal verschijnt tienmaal per jaar. 

Ga naar meer informatie