Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Editie juni 2017

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

Studenten in Sheffield lichten het onderwerp toe van hun eindpresentatie.
Studenten in Sheffield lichten het onderwerp toe van hun eindpresentatie.
Rubriek: 

Van Harry Potter tot Vlaamse onafhankelijkheid

De onafhankelijkheid van Vlaanderen en politiek in België. Vlucht MH17 en de effecten op de Nederlandse bevolking. Belgische stripverhalen. De relaties tussen ouders en kinderen in het werk van Annie M.G. Schmidt. Neologismen in de Nederlandse vertaling van Harry Potter en de Steen der Wijzen. En Belgische bieren.

Dat zijn enkele van de onderwerpen van de eindpresentaties van studenten met Nederlands in hun programma aan de Universiteit van Sheffield in Engeland. Voor de camera vertellen de studenten welk onderwerp zij hebben gekozen. Een leuk inkijkje in de interesses van studenten en een mooi beeld van de breedte van de internationale neerlandistiek!