Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Taalunienieuws

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

 
12 mei, 2017 - 09:00

PR-workshops voor Week van het Nederlands 2017

Wilt u een activiteit organiseren in de Week van het Nederlands, dit jaar van 7 tot en met 14 oktober? Bezoek dan één van de gratis interactieve pr-workshops.

In deze workshops komt onder andere aan bod hoe u publiciteit kunt genereren voor uw evenement, welke gereedschappen u hiervoor kunt gebruiken en welke mogelijkheden sociale media bieden. Ook wordt u uitgenodigd mee te denken over hoe de Week van het Nederlands uw evenement kan versterken, en andersom natuurlijk.

Deze bijeenkomsten vinden plaats op*:

 • vrijdag 2 juni in Utrecht (Jaarbeurs Meet Up, Jaarbeursplein)
 • donderdag 8 juni in Roosendaal (City Hotel Goderie, Stationsplein 5a) of Antwerpen (Lindner Hotel, Lange Kievitstraat 125)
 • dinsdag 13 juni in Brussel (De Buren, Leopoldstraat 6)
 • De workshop duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur, met aansluitend een lunch.

  Deze workshops zijn gratis.

  De workshops worden in Nederland gegeven door Leonne van de Ven en/of Eva Wolf (De Wolven, Amsterdam) en in België door Stéphanie Deleul (Bloom Communication).

  U meldt u aan via het aanmeldformulier.

  Iedereen aan het woord. De Week van het Nederlands is dé gelegenheid om te laten zien wat organisaties doen en kunnen op het terrein van de Nederlandse taal. Workshops, lezingen, kortingsacties, taalproducten onder de aandacht brengen, taalspelletjes, leesbevordering of optredens, het kan allemaal in de Week van het Nederlands!

  * Per workshop zijn 20 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!