Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Taalunienieuws

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

 
7 juli, 2018 - 13:43

Ons Erfdeel hoort graag uw mening over een nieuw webplatform

De redactie van Ons Erfdeel is benieuwd naar uw mening over een nieuw te ontwikkelen webplatform. Het blad Ons Erfdeel publiceert aritkelen over de culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in Vlaanderen en Nederland.

Van de website van Ons Erfdeel:

In deze snel digitaliserende wereld staat ook de Vlaams-Nederlandse culturele instelling Ons Erfdeel vzw voor de vraag: hoe omgaan met de verhouding tussen print en online?

Het blad zal de komende jaren blijven doen waar het goed in is: diepgaande artikelen publiceren over de culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in Vlaanderen en Nederland. Tegelijk wil Ons Erfdeel online nog sterker aanwezig zijn met de kwaliteit die men van het tijdschrift gewoon is.

Omdat de afstemming tussen print en digitaal voortdurend evolueert, wil de redactie graag uw mening horen.

U kunt de vragenlijst hier invullen.