Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Taalunienieuws

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

 
26 maart, 2014 - 15:14

Literaire Wedstrijd Write Now!

Jongeren uit Nederland, Vlaanderen of Suriname met literaire ambitie komen voor het voetlicht met verhalen, gedichten, columns of toneelscripts die ze hebben geschreven voor de jaarlijkse wedstrijd Write Now!

De wedstrijd is begonnen met regionale voorronden. Daarbij konden de deelnemers een schrijfworkshop volgen, waarbij bekende schrijvers tips gaven om een tekst nog beter uit de verf te laten komen. De finale op zondag 22 juni in Rotterdam.

Write Now! is de langst lopende schrijfwedstrijd van het Nederlandse taalgebied. Winnaars werden al opgemerkt door literaire uitgeverijen. Zo bracht de wedstrijd auteurs voort als Ernest van der Kwast en Maartje Wortel. Write Now! wordt ondersteund door de Taalunie.