Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Taalunienieuws

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

 
23 april, 2014 - 09:11

DBNL lanceert online gebruikersonderzoek

Om de Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (DBNL) beter af te stemmen op de wensen van haar gebruikers organiseren de Nederlandse Taalunie, de Vlaamse Erfgoedbibliotheek en de Koninklijke Bibliotheek Den Haag samen een gebruikersonderzoek.

Uw ideeën willen we gebruiken om DBNL.org in de komende jaren verder uit te bouwen en nog beter af te stemmen op uw wensen. Wat vindt u goed aan DBNL.org en wat kan beter? U helpt ons enorm door onze korte online enquête in te vullen.
Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.

Over DBNL

De Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren is een website over de Nederlandse literatuur, taal en cultuurgeschiedenis. De site bevat literaire teksten, secundaire literatuur en aanvullende informatie als biografieën, portretten en hyperlinks, naast een groot aantal studies en primaire bronnen op het brede terrein van de Nederlands(talig)e cultuurgeschiedenis. De DBNL wordt gefinancierd door de Nederlandse Taalunie. Samen met de Koninklijke Bibliotheek en de Vlaamse Erfgoedbibliotheek is zij bezig met het uitstippelen van het beleid voor de komende jaren.