Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Taalunienieuws

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

 
27 september, 2017 - 13:28

Woordenlijst.org genomineerd voor Website van het jaar 2017

Voor de tweede keer op rij is de spellingsite www.woordenlijst.org van de Taalunie genomineerd voor Website van het jaar. In de categorie Educatie en Opleiding is de website één van de kandidaten. Tot en met 26 oktober kan het publiek zijn mening geven en stemmen op: https://websitevhjaar.nl/vote/woordenlijstorg/index.html. Op 23 november worden vervolgens de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke show.

Woordenlijst.org is de officiële Woordenlijst van de Nederlandse taal. Op de website kunnen woorden en woordvormen snel en eenvoudig worden opgezocht en zijn verwijzingen te vinden naar taaladviezen die met die woorden verband houden.