Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/taaluniebericht.org/2014.archief.taaluniebericht.org/includes/menu.inc).

Taalunienieuws

Dit is een oude versie van Taalunie:Bericht en wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor nieuwe artikelen naar taaluniebericht.org.

 
28 juni, 2018 - 12:48

Taalunie organiseert conversatietafels voor lesgevers Nederlands in Wallonië en Brussel

Tijdens het schooljaar 2018-19 organiseert de Taalunie conversatietafels voor lesgevers Nederlands in het basisonderwijs en secundair onderwijs in Wallonië en Brussel. De conversatietafels zijn uitsluitend bestemd voor niet-moedertaalsprekers en vinden een keer per maand (totaal negen sessies) plaats in Brussel en Luik.

Doelstelling

De conversatietafels hebben als doel het uitwisselen van leservaringen en lesmateriaal, het creëren van een professioneel netwerk en het versterken van de spreekvaardigheid.

Doelgroep

De conversatietafels zijn gericht op NVT-lesgevers in het basisonderwijs en secundair onderwijs in Wallonië en Brussel. Zowel beginnende als ervaren lesgevers zijn welkom.

Voor aanmeldingen en meer informatie, klik hier.

De conversatietafels worden begeleid door een medewerker van de Taalunie. Het definitieve programma wordt samengesteld in overleg met de deelnemers.

De deadline voor de inschrijvingen is 31 augustus 2018.